Menu

SportGroep Jeugd - Wijkcentrum Overdie

Wekelijks sportprogramma op woensdagmiddag in Wijkcentrum Overdie voor kinderen die floreren bij regelmaat en structuur.


Naar aanmelden

Heeft uw kind af en toe wat persoonlijke aandacht nodig? Deze sportgroep wordt klein gehouden, zodat de sportcoach die aandacht ook echt kan geven. Kinderen die gebaat zijn bij regelmaat zullen opbloeien van de structuur die in deze lessen geboden wordt. Tijdens het sporten wordt ook gewerkt aan sociale vaardigheden, zelfvertrouwen en gedrag.

Kinderen die hier soms moeite mee hebben groeien zonder dat zij het zelf door hebben elke les weer een beetje op deze vlakken. Laagdrempelig bewegen met een pedagogische inslag, dat vormt de basis van het aanbod in het wijkcentrum, in een veilige omgeving en dichtbij huis.

Iets voor jou?
Deze sportactiviteit is gericht op kinderen van 6-12 jaar uit Overdie (Alkmaar).

Kosten: Gratis

Doe mee
Dag/tijd: Woensdag, 16.00-17.00 u
Locatie:
Wijkcentrum Overdie (Van Maerlantstraat 8-10)

Aanmelden
Meld je snel aan bij de sportdocent Heleen van Cronenberg. Dit kan telefonisch, per app of per mail. Heleen is te bereiken via h.vancronenberg@sport-z.org of 06-42234439.

Meld je aan voor deze activiteit

SportGroep Jeugd - Wijkcentrum Overdie


Aanmelden

FAQ

Is deze activiteit geschikt voor mijn kind?

Deze activiteit is gericht op kinderen die baat hebben bij regelmaat, structuur en persoonlijke aandacht dicht bij huis.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wij werken samen met