Menu

Maatschappelijke Dienst Tijd - beweegproject in Heerhugowaard

Stichting Sport-Z helpt jongeren in de gemeente Heerhugowaard om hun talenten verder te ontwikkelen via de sport. Zo vullen zij hun Maatschappelijke Dienst Tijd (MDT) op een wel héél mooie manier in.

Samen met hun coach stellen de jongeren hun 'Life Goals' op en gaan ze hun talenten verder ontwikkelen via de sport. Denk aan het volgen van workshops, een opleiding tot sportcoach, vrijwilligerswerk bij een sportvereniging en/of het organiseren van een sportfestival. Ze hoeven zelf niet sportief te zijn om aan het programma mee te doen, als ze maar wel graag meewerken aan het organiseren voor ánderen en hun eigen talenten hierin willen ontdekken.

Het programma is bedoeld voor jongeren in de leeftijd van 14-27 jaar. De eerste 8 weken komen ze bij elkaar in speciale Life Goals sessies. Daarna volgt nog een stageperiode en organiseren de deelnemers een eigen evenement.

Sport-Z werkt bij dit project samen met diverse partners en scholen die zich richten op de doelgroep. Zij organiseert de werving en voert het programma, inclusief de begeleiding van de jongeren, van A tot Z uit.

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met Jelle Zuijdam, via j.zuijdam@sport-z.org of 06-34168901.

Wij werken samen met