Menu

VakantieFUN

Sportief vakantieprogramma voor kinderen van 10 t/m 12 jaar met een GGZ-indicatie


Naar aanmelden

Beleef samen met andere kinderen met een GGZ-indicatie fantastische dagen tijdens dit sportieve en creatieve dagprogramma! VakantieFUN is voor zowel ouders als kinderen een fijne overbrugging in de (school)vakanties.

Doelgroep
Kinderen van 10 t/m 12 jaar met een zorgindicatie in het GGZ-spectrum (o.a. ADHD, ADD, autisme, etc.) uit Alkmaar, Langedijk, Heerhugowaard, Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo.

Programma
De deelnemers (10 t/m 12 jaar) worden in groepen ingedeeld. We werken met kleine groepen, een centrale projectleider en assistent-coördinatoren. Gezien de problematiek van de kinderen is structuur, duidelijkheid en bekendheid van groot belang. Daarom kiezen we ervaren begeleiders en vaste gezichten voor een groep. Dit is voor zowel de kinderen als de ouders erg prettig. We starten de dag gezamenlijk om 9.30 uur, de ouders vertrekken om 10.00 uur zodat de kinderen met het programma kunnen starten. Om 15.30 uur zijn de ouders welkom om de kinderen te halen, om 16.00 uur gaat iedereen weer naar huis.

Inschrijving
Ouders van kinderen die binnen de specifieke doelgroep vallen (10 t/m 12 jaar, GGZ-indicatie) en die in één van de bovenstaande gemeenten wonen, kunnen hun kind voor VakantieFUN aanmelden. Deelname aan VakantieFUN is kosteloos. Inschrijven kan tot 2 weken van te voren. Hierna hoort u zo snel mogelijk of uw kind is ingedeeld.


Eerstvolgende VakantieFUN

Alkmaar (De Meent Bauerfeind, Terborchlaan 301)

  • Meivakantie 2019


Meer informatie? Neem contact op met Hester Zwart, 06 52 49 32 64 of mail naar h.zwart@sport-z.org.

Meld je aan voor deze activiteit

VakantieFUN

Geslacht deelnemer *:

Toestemming opnames beeld en geluid van uw kind *:

Privacy policy *:

FAQ

Is deze activiteit geschikt voor mijn kind?

Deze activiteit is gericht op kinderen met een GGZ-zorgindicatie (o.a. autisme / ADHD / PDD-NOS). We gaan graag met u in gesprek om te bepalen of de activiteit bij uw kind past.

De leeftijd van mijn kind komt niet overeen met het gedrag wat hij/zij vertoont, kan hij/zij meedoen?

We gaan graag met u in gesprek om te bepalen of uw kind in deze groep past.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wij werken samen met