Menu

VakantieFUN

Sportief en creatief vakantieprogramma voor kinderen van 6 t/m 17 jaar die geen aansluiting vinden bij het reguliere aanbod of een GGZ-indicatie hebben.

De Meent Bauerfeind

Eerstvolgende datum
15 juli

Locatie: De Meent Bauerfeind
Kosten: Gratis
Naar aanmelden

Beleef samen met andere kinderen fantastische dagen tijdens het sportieve en creatieve dagprogramma VakantieFUN! VakantieFUN is voor zowel ouders als kinderen een fijne overbrugging in de (school)vakanties.

Doelgroep
Voor kinderen van 6-17 jaar die geen aansluiting vinden bij het reguliere aanbod of een GGZ-indicatie hebben uit Alkmaar, Langedijk, Heerhugowaard, Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo.

Programma
De deelnemers (6 t/m 17 jaar) worden in groepen ingedeeld. We werken met kleine groepen, een centrale projectleider en professionele begeleiders. Gezien de problematiek van de kinderen is structuur, duidelijkheid en bekendheid van groot belang. Daarom kiezen we ervaren begeleiders en vaste gezichten voor een groep. Dit is voor zowel de kinderen als de ouders erg prettig. We starten de dag gezamenlijk om 9.30 uur, de ouders vertrekken om 10.00 uur zodat de kinderen met het programma kunnen starten. Om 15.30 uur zijn de ouders welkom om de kinderen te halen, om 16.00 uur gaat iedereen weer naar huis.

Inschrijving
Ouders van kinderen die binnen de specifieke doelgroep vallen en die in één van de bovenstaande gemeenten wonen, kunnen hun kind voor VakantieFUN aanmelden. Deelname aan VakantieFUN is kosteloos. Inschrijven kan tot 31 mei 2019. Na 2 weken hoort u wanneer uw kind is ingedeeld.

Eerstvolgende VakantieFUN

Alkmaar (De Meent Bauerfeind, Terborchlaan 301)

  • Zomervakantie 2019 (15 juli t/m 9 augustus)


Meer informatie? Neem contact op met Hester Zwart, 06 52 49 32 64 of mail naar h.zwart@sport-z.org.
Bekijk hier de flyer.

>>> Aanmelden is niet meer mogelijk <<<

Meld je aan voor deze activiteit

VakantieFUN

FAQ

Is deze activiteit geschikt voor mijn kind?

Deze activiteit is gericht op kinderen met een GGZ-zorgindicatie (o.a. autisme / ADHD / PDD-NOS). We gaan graag met u in gesprek om te bepalen of de activiteit bij uw kind past.

De leeftijd van mijn kind komt niet overeen met het gedrag wat hij/zij vertoont, kan hij/zij meedoen?

We gaan graag met u in gesprek om te bepalen of uw kind in deze groep past.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wij werken samen met