Menu

VakantieFUN

Sportief (herfst)vakantieprogramma voor kinderen van 10 t/m 12 jaar met een GGZ-indicatie

De Meent Bauerfeind

Eerstvolgende datum
24 oktober

Locatie: De Meent Bauerfeind
Kosten: Gratis
Naar aanmelden

Sport-Z organiseert in de herfstvakantie van 2018 in samenwerking met de gemeente Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo het programma VakantieFUN. Dankzij VakantieFUN kunnen kinderen van 10 t/m 12 jaar met een zorgindicatie in het GGZ-spectrum (ADHD, ADD, autisme, etc.) aankomende herfstvakantie deelnemen aan een sportief en creatief dagprogramma in De Meent Bauerfeind (Alkmaar). Dit programma vindt plaats op woensdag 24 oktober. Wellicht bent ook u op zoek naar een leuke activiteiten voor uw kind om de herfstvakantie te overbruggen, geef uw kind op voor VakantieFUN! Zo beleeft hij of zij een fantastische dag.

Datum: woensdag 24 oktober
Doelgroep: Kinderen van 10 t/m 12 jaar met een zorgindicatie in het GGZ-spectrum (o.a. ADHD, ADD, autisme, etc.) uit Alkmaar, Langedijk, Heerhugowaard, Bergen, Uitgeest, Castricum, Heiloo

Programma
De deelnemers (10 t/m 12 jaar) worden in groepen ingedeeld. We werken met kleine groepen, een centrale projectleider en assistent-coördinatoren. Gezien de problematiek van de kinderen is structuur, duidelijkheid en bekendheid van groot belang. Daarom kiezen we ervaren begeleiders en vaste gezichten voor een groep. Dit is voor zowel de kinderen als de ouders erg prettig. We starten de dag gezamenlijk om 9.30 uur, de ouders vertrekken om 10.00 uur zodat de kinderen met het programma kunnen starten. Om 15.30 uur zijn de ouders welkom om de kinderen te halen, om 16.00 uur gaat iedereen weer naar huis.

Locatie
VakantieFUN wordt georganiseerd in de beschermde omgeving van De Meent Bauerfeind (Terborchlaan 301, Alkmaar).

Inschrijving
Ouders van kinderen die binnen de specifieke doelgroep vallen (10 t/m 12 jaar, GGZ-indicatie) en die in één van de desbetreffende gemeenten wonen (Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Bergen, Uitgeest, Castricum, Heiloo), kunnen hun kind voor VakantieFUN aanmelden. Deelname aan VakantieFUN is kosteloos. Inschrijven kan t/m 10 oktober via onderstaand inschrijfformulier. U hoort z.s.m. na 10 oktober of uw kind is ingedeeld.

Meer informatie
Neem contact op met Hester Zwart; h.zwart@sport-z.org of 06 - 52 49 32 64

Meld je aan voor deze activiteit

VakantieFUN

Geslacht *:

Indicatie:

Tijdens VakantieFUN mogen foto's gemaakt worden van mijn kind, deze mogen ingezet worden voor PR doeleinden (kies ja of nee) *:

Tijdens VakantieFUN mogen foto's gemaakt worden van mijn kind, deze mogen gedeeld worden met ouders/verzorgers om een indruk te krijgen van de dag (kies ja of nee) *:

Sport-Z mag mij op de hoogte houden van andere activiteiten voor deze doelgroep via de nieuwsbrief (kies ja of nee) *:

Privacy policy (www.sport-z.org/privacy). Let op, u moet dit aanvinken om mee te kunnen doen aan de activiteit) *:

FAQ

Is deze activiteit geschikt voor mijn kind?

Deze activiteit is gericht op kinderen met een GGZ-zorgindicatie (o.a. autisme / ADHD / PDD-NOS). We gaan graag met u in gesprek om te bepalen of de activiteit bij uw kind past.

De leeftijd van mijn kind komt niet overeen met het gedrag wat hij/zij vertoont, kan hij/zij meedoen?

We gaan graag met u in gesprek om te bepalen of uw kind in deze groep past.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wij werken samen met