Menu

VakantieFUN

Sportief en creatief vakantieprogramma voor kinderen van 6 t/m 17 jaar die een GGZ-indicatie hebben of geen aansluiting vinden bij regulier aanbod.

Sportcomplex De Meent

Eerstvolgende datum
18 juli

Locatie: Sportcomplex De Meent
Kosten: Gratis
Naar aanmelden

Beleef samen met andere kinderen fantastische dagen tijdens het sportieve en creatieve dagprogramma VakantieFUN! VakantieFUN is voor zowel ouders als kinderen een fijne overbrugging in de (school)vakanties.

Doelgroep - Zomervakantie 2022
Voor kinderen die GGZ-indicatie hebben van 6 t/m 17 jaar, uit Alkmaar, Dijk en Waard, Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo.

Programma
De deelnemers worden in groepen ingedeeld. We werken met kleine groepen, een centrale projectleider en professionele begeleiders. Gezien de problematiek van de kinderen is structuur, duidelijkheid en bekendheid van groot belang. Daarom kiezen we ervaren begeleiders en vaste gezichten voor een groep. Dit is voor zowel de kinderen als de ouders erg prettig. De kinderen worden vanaf 9.30 uur gebracht (10.00 uur starten we met het programma) en vanaf 15.30 uur kunnen zij weer opgehaald worden.

Inschrijving
Ouders van kinderen die binnen de specifieke doelgroep vallen (let op, de aanwezigheid van een GGZ-indicatie is verplicht) en die in één van de bovenstaande gemeenten wonen, kunnen hun kind voor VakantieFUN aanmelden. Deelname aan VakantieFUN is kosteloos. Heeft u de inschrijfperiode gemist? Neem contact op met Hester Zwart (h.zwart@sport-z.org of 06-52493264) of Thomas Botman (t.botman@sport-z.org of 06-25326288) om de mogelijkheden te bespreken.

Eerstvolgende VakantieFUN

Alkmaar (Sportcomplex De Meent, Terborchlaan 301)

  • Maandag 18 juli t/m vrijdag 12 augustus (maandag t/m vrijdag): Zomervakantie 2022, 6 t/m 17 jaar


Meer informatie? Neem contact op met Hester Zwart (h.zwart@sport-z.org of 06-52493264) of Thomas Botman (t.botman@sport-z.org of 06-25326288)

>>> De inschrijving voor de zomervakantie 2022 is gesloten, bij vragen neem contact op met bovenstaande personen <<<

Meld je aan voor deze activiteit

VakantieFUN

FAQ

Is deze activiteit geschikt voor mijn kind?

Deze activiteit is gericht op kinderen met een GGZ-zorgindicatie (o.a. autisme / ADHD / PDD-NOS). We gaan graag met u in gesprek om te bepalen of de activiteit bij uw kind past.

De leeftijd van mijn kind komt niet overeen met het gedrag wat hij/zij vertoont, kan hij/zij meedoen?

We gaan graag met u in gesprek om te bepalen of uw kind in deze groep past.

Vanaf wanneer kan ik me aanmelden?

Voor de VakantieFUN 2022 kan je je aanmelden vanaf maandag 28 februari

Meer wie kan ik contact opnemen als ik meer informatie wil?

Neem contact op met Thomas Botman (t.botman@sport-z.org of 0625326288) of met Hester Zwart (h.zwart@sport-z.org of 06-52493264)

De inschrijfperiode is al gesloten, kan ik nog meedoen?

Mogelijk kunnen we je op de reservelijst plaatsen, neem even contact op met Hester Zwart om de mogelijkheden te bespreken

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wij werken samen met