Menu

SportFUN Castricum

Wekelijks sportprogramma op donderdagmiddag in Castricum voor kinderen die geen aansluiting vinden bij het reguliere aanbod of een GGZ-indicatie hebben.


Naar aanmelden

Het wekelijkse sportprogramma SportFUN vindt elke donderdagmiddag plaats in Sportcentrum De Bloemen in Castricum, voor kinderen die geen aansluiting vinden bij het reguliere aanbod. Onder begeleiding van professionele sporttrainers en in een pedagogisch sportklimaat sporten we samen, met maximaal 12 kinderen per groep. Bij aanmelding kijken we niet alleen naar leeftijd, maar ook naar de verschillende behoeften van de deelnemers.

Doelgroep
De kinderen in deze sportgroep hebben vaak een GGZ-indicatie zoals bijvoorbeeld ADHD of autisme, er is sprake van faalangst of er spelen gedragsproblematieken. Doordat het lastig is het gedrag aan te passen in de groep, kunnen de kinderen vaak niet goed meekomen bij het reguliere sportaanbod.

Introductielessen
Je meldt je in eerste instantie aan voor de 3-weekse introductieperiode. Dit is voor jou een laagdrempelige manier om met de lessen, sporttrainers en mede-sporters kennis te maken. Wil je blijven sporten? Na deze drie weken of je het sporten met ons fijn vindt en kun je het hele jaar door blijven sporten. Er blijft gedurende deze periode steeds overleg plaatsvinden of het voor de deelnemer een fijne plek is om te blijven sporten. Je betaalt steeds per 10 weken.

Er komen verschillende sporten en spellen aan bod tijdens de lessen, dus schrijf je snel in en doe mee!

Tijd 6-16 jaar: 16.00-17.00 uur
Locatie: Sportcentrum De Bloemen, De Bloemen 71, Castricum
Start introductieweken: Je kunt wekelijks instromen
Kosten: € 45,- (voor 10 weken, deelname aan de introductieweken is gratis)


Aanmelden? Vul onderstaand formulier in, we nemen dan contact op om de datum voor de eerste les af te spreken.
Meer informatie? Neem contact op met Kars Zoon, via k.zoon@sport-z.org of 06-10076545.

Let op: SportFUN organiseren wij ook in Alkmaar, wekelijks op de woensdagmiddag.

Meld je aan voor deze activiteit

SportFUN Castricum


Aanmelden

FAQ

Is deze activiteit geschikt voor mijn kind?

Deze activiteit is gericht op kinderen met een GGZ-zorgindicatie (o.a. autisme / ADHD / PDD-NOS) én op kinderen die door gedrags- of andere problematiek niet goed mee kunnen komen in een reguliere sportgroep en die gedijen bij nét dat beetje extra aandacht en begeleiding. We gaan graag met u in gesprek om te bepalen welke groep het beste bij uw kind past.

De leeftijd van mijn kind komt niet overeen met het gedrag wat hij/zij vertoont, kan ik hem/haar wel aanmelden?

Speciaal hiervoor volgt uw kind de 3 proeflessen. We kijken tijdens deze drie lessen of de groep goed aansluit bij uw kind!

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wij werken samen met