Menu

SportFUN Alkmaar

Wekelijks sportprogramma op woensdagmiddag in Alkmaar voor kinderen die geen aansluiting vinden bij het reguliere aanbod.

Sportcomplex De Meent

Eerstvolgende datum


Locatie: Sportcomplex De Meent
Kosten: 45,- per 10 weken (3x gratis proberen)
Naar aanmelden

Het wekelijkse sportprogramma SportFUN vindt elke woensdagmiddag plaats in De Meent in Alkmaar, voor kinderen die geen aansluiting vinden bij het reguliere aanbod. Onder begeleiding van professionele sporttrainers én een pedagogisch deskundige sporten we in twee groepen, met maximaal 12 kinderen per groep. Bij aanmelding kijken we niet alleen naar leeftijd, maar ook naar de verschillende behoeften van de deelnemers.

  • Let op: Voor de oudere kinderen (vanaf ongeveer 12 jaar) bieden we in Alkmaar ook het programma 'SportMIXX' aan. Hier worden 2-wekelijks diverse sportlocaties in en rondom Alkmaar bezocht.
  • Let op: SportFUN organiseren wij ook in Castricum, wekelijks op donderdagmiddag.

Introductielessen
Je meldt je in eerste instantie aan voor de 3-weekse introductieperiode. Dit is voor jou een laagdrempelige manier om met de lessen, sporttrainers en mede-sporters kennis te maken. Wil je blijven sporten? Na deze drie weken bepalen we samen in welke groep jij het beste tot je recht komt en kun je het hele jaar door blijven sporten. Er blijft gedurende deze periode steeds overleg plaatsvinden of het voor de deelnemer een fijne plek is om te blijven sporten. Je betaalt steeds per 10 weken.

Er komen verschillende sporten en spellen aan bod tijdens de lessen, dus schrijf je snel in en doe mee!

Tijd 6-12 jaar: 15.00-16.00uur
Tijd 9-14 jaar: 16.15-17.15uur
Locatie: Sportcomplex De Meent, Terborchlaan 301, Alkmaar
Start introductieweken: Je kunt wekelijks instromen
Kosten: € 45,- (voor 10 weken, deelname aan de introductieweken is gratis)


Aanmelden? Vul onderstaand formulier in, we nemen dan contact op om de datum voor de eerste les af te spreken.
Meer informatie? Neem contact met ons op, via 06 42 23 44 39 of mail naar sportfun@sport-z.org.

Meld je aan voor deze activiteit

SportFUN Alkmaar


Aanmelden

FAQ

Is deze activiteit geschikt voor mijn kind?

Deze activiteit is gericht op kinderen met een GGZ-zorgindicatie (o.a. autisme / ADHD / PDD-NOS) én op kinderen die door gedrags- of andere problematiek niet goed mee kunnen komen in een reguliere sportgroep en die gedijen bij nét dat beetje extra aandacht en begeleiding. We gaan graag met u in gesprek om te bepalen welke groep het beste bij uw kind past.

De leeftijd van mijn kind komt niet overeen met het gedrag wat hij/zij vertoont, kan ik hem/haar wel aanmelden?

Speciaal hiervoor volgt uw kind de 3 proeflessen. We kijken tijdens deze drie lessen welke groep het best aansluit bij uw kind!

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wij werken samen met