Menu

SportFUN

Wekelijks sportprogramma op woensdagmiddag in Alkmaar en Castricum voor kinderen die geen aansluiting vinden bij het reguliere aanbod.


Naar aanmelden

Het wekelijkse sportprogramma SportFUN vindt elke woensdagmiddag plaats in De Meent in Alkmaar én in sporthal de Bloemen in Castricum, voor kinderen die geen aansluiting vinden bij het reguliere aanbod. Onder begeleiding van professionele sporttrainers én een pedagogisch deskundige sporten we in twee groepen, met maximaal 12 kinderen per groep. Bij aanmelding kijken we niet alleen naar leeftijd, maar ook naar de verschillende behoeften van de deelnemers.

  • Let op: Voor de oudere kinderen (vanaf ongeveer 12 jaar) bieden we in Alkmaar en Castricum ook het programma 'SportMIXX' aan. Hier worden 2-wekelijks diverse sportlocaties in de eigen gemeente bezocht.

Introductielessen
Je meldt je in eerste instantie aan voor de 3-weekse introductieperiode. Dit is voor jou een laagdrempelige manier om met de lessen, sporttrainers en mede-sporters kennis te maken. Wil je blijven sporten? Na deze drie weken bepalen we samen in welke groep jij het beste tot je recht komt en kun je het hele jaar door blijven sporten. Er blijft gedurende deze periode steeds overleg plaatsvinden of het voor de deelnemer een fijne plek is om te blijven sporten. Je betaalt steeds per 10 weken.

Er komen verschillende sporten en spellen aan bod tijdens de lessen, dus schrijf je snel in en doe mee!

Start introductieweken: Je kunt wekelijks instromen
Kosten: € 45,- (voor 10 weken, deelname aan de introductieweken is gratis)

Alkmaar

Tijd 6-12 jaar: 15.00-16.00uur
Tijd 9-14 jaar: 16.15-17.15uur
Locatie: Sportcomplex De Meent, Terborchlaan 301, Alkmaar

Meer informatie/aanmelden Alkmaar: Neem contact op met Thomas Botman, via 06-42234439 of t.botman@sport-z.org

Castricum

Tijd 6-13 jaar: 16.15-17.15 uur
Locatie: Sporthal De Bloemen, De Bloemen, Castricum

Meer informatie/aanmelden Castricum: Neem contact op met Kars Zoon, via 06-10076545 of k.zoon@sport-z.org.

Meld je aan voor deze activiteit

SportFUN


Aanmelden

FAQ

Is deze activiteit geschikt voor mijn kind?

Deze activiteit is gericht op kinderen met een GGZ-zorgindicatie (o.a. autisme / ADHD / PDD-NOS) én op kinderen die door gedrags- of andere problematiek niet goed mee kunnen komen in een reguliere sportgroep en die gedijen bij nét dat beetje extra aandacht en begeleiding. We gaan graag met u in gesprek om te bepalen welke groep het beste bij uw kind past.

De leeftijd van mijn kind komt niet overeen met het gedrag wat hij/zij vertoont, kan ik hem/haar wel aanmelden?

Speciaal hiervoor volgt uw kind de 3 proeflessen. We kijken tijdens deze drie lessen welke groep het best aansluit bij uw kind!

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wij werken samen met