Menu

Sportcarrousel

Half oktober start in Alkmaar een sportcarroussel voor jongeren (12-18 jr) met een verstandelijke beperking.


Naar aanmelden

Bij de sportcarrousel van Sport-Z probeer je gedurende 10 weken diverse sporten uit. We bezoeken diverse sportverenigingen in en rond Alkmaar en elke sport proberen we twee weken uit. De sporten die we bezoeken worden afgestemd op de wensen en het kunnen van de deelnemers. De volgende sportcarroussel start half oktober 2020 en richt zich op jongeren (12-18 jr) met een verstandelijke beperking.

Doelgroep programma oktober 2020
De sportcarrousel wordt ingericht voor diverse doelgroepen. We start in oktober 2020 met de doelgroep 'jongeren met een verstandelijke beperking'. Op het programma staan o.a. een bootcamp bij Outdoorpark Alkmaar, handbal bij SV Koedijk en tafeltennissen bij PingPong Alkmaar. En er is nog plek voor extra deelnemers in de groep, dus meld je snel aan! Val je niet onder deze doelgroep maar wil je wel graag meedoen? Wij organiseren het programma vaker. Laat via onderstaand contactformulier je gegevens achter en we laten het weten als er een geschikte groep voor jou van start gaat!

Dag en tijd: Wekelijks op dinsdag, 16.30-18.30 uur (1 uur sporten, startijd kan per sport iets afwijken)
Start: Dinsdag 20 oktober 2020
Kosten: € 45,- per deelnemer, voor 10 weken sporten
Locatie: Elke twee weken een andere locatie in Alkmaar, we houden je hierover op de hoogte. Voorzie je vervoersproblemen? Neem even contact met ons op om te bespreken wat we voor je kunnen betekenen.

Deze activiteit wordt mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Maatschappelijk Sportakkoord van Alkmaar.

Aanmelden? Vul onderstaand formulier in, we nemen dan contact op om te bespreken of jij binnen de nieuwe groep goed tot je rechtkomt.
Meer informatie? Neem contact op met Jelle Zuijdam, via 06-34168901 of via j.zuijdam@sport-z.org

Meld je aan voor deze activiteit

Sportcarrousel


Gegevens

FAQ

Is deze activiteit geschikt voor mijn kind?

Deze activiteit is gericht op jongeren met een verstandelijke beperking. We gaan graag met u in gesprek om te bepalen welke groep het beste bij uw kind past.

De leeftijd van mijn kind komt niet overeen met het gedrag wat hij/zij vertoont, kan ik hem/haar wel aanmelden?

U kunt gewoon contact opnemen. We kijken samen of de groep aansluit bij de deelnemer!

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wij werken samen met