Menu

Sportcarrousel

In maart 2021 start in Alkmaar een sportcarrousel voor 'kwetsbare' jongeren en jongvolwassenen .


Naar aanmelden

Bij de sportcarrousel van Sport-Z probeer je gedurende 10 weken diverse sporten uit. We bezoeken diverse sportverenigingen in en rond Alkmaar en elke sport proberen we twee weken uit. De sporten die we bezoeken worden afgestemd op de wensen en het kunnen van de deelnemers.

Voor jou?
De volgende sportcarrousel start 2 maart 2021 en richt zich op jongeren en jongvolwassenen (15-25 jaar). Bij ons kan je in groepsverband verschillende sporten uitproberen, waarbij je vooral jezelf kan zijn. Plezier hebben tijdens uitproberen

Het precieze programma wordt nog bekend gemaakt, maar er staan sowieso weer leuke sporten op het programma die sportief en uitdagend zijn. En er is nog plek voor extra deelnemers in de groep, dus meld je snel aan! Val je niet onder deze doelgroep maar wil je wel graag meedoen? Wij organiseren het programma vaker. Laat via onderstaand contactformulier je gegevens achter en we laten het weten als er een geschikte groep voor jou van start gaat!

Programma oktober 2020
Op het programma wat van start ging in oktober stonden o.a. op het programma: bootcamp bij Outdoorpark Alkmaar, handbal bij SV Koedijk, atletiek bij AV Trias, badminton bij Badmintonvereniging 't Vennewater en tafeltennissen bij PingPong Alkmaar.

Dag en tijd: Wekelijks op dinsdag, 16.30-18.30 uur (1 uur sporten, startijd kan per sport iets afwijken)
Start: Dinsdag 2 maart 2021 (startdatum afhankelijk van geldende coronamaatregelen)
Kosten: € 25,- per deelnemer, voor 10 weken sporten
Locatie: Elke twee weken een andere locatie in Alkmaar, we houden je hierover op de hoogte. Voorzie je vervoersproblemen? Neem even contact met ons op om te bespreken wat we voor je kunnen betekenen.

Deze activiteit wordt mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Maatschappelijk Sportakkoord van Alkmaar.

Aanmelden? Vul onderstaand formulier in, we nemen dan contact op om te bespreken of jij binnen de nieuwe groep goed tot je rechtkomt.
Meer informatie? Neem contact op met Jelle Zuijdam, via 06-34168901 of via j.zuijdam@sport-z.org

Meld je aan voor deze activiteit

Sportcarrousel


Gegevens

FAQ

Is deze activiteit geschikt voor mijn kind?

Deze activiteit is gericht op jongeren met een verstandelijke beperking. We gaan graag met u in gesprek om te bepalen welke groep het beste bij uw kind past.

De leeftijd van mijn kind komt niet overeen met het gedrag wat hij/zij vertoont, kan ik hem/haar wel aanmelden?

U kunt gewoon contact opnemen. We kijken samen of de groep aansluit bij de deelnemer!

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wij werken samen met