Menu

Samen in Beweging - Ouderactiviteiten

Op regelmatige basis komen ouders van kinderen die extra zorgbehoeften hebben bij elkaar. Een laagdrempelige beweegactiviteit staat centraal, maar het gaat er met name om dat we het gezellig hebben, ontspannen en elkaar ontmoeten.


Naar aanmelden

Speciaal voor de ouders/verzorgers van kinderen die extra zorgbehoeften hebben verzorgt Sport-Z i.s.m. het Centrum voor Jeugd en Gezin ouderbijeenkomsten 'Samen in Beweging'.

Op regelmatige basis komen de ouders bij elkaar. Een laagdrempelige beweegactiviteit staat centraal, maar het gaat er met name om dat we het gezellig hebben, ontspannen en elkaar ontmoeten. Onder gelijkgezinden kunt u laagdrempelig en zonder oordelen (gedeelde) ervaringen uitwisselen, van elkaar leren en er voor elkaar zijn. Deel verhalen en ervaringen, verhoog uw opvoedenergie en zelfregie en doe met ons mee.

De inhoud van de bijeenkomsten stemmen we ook deels af op de vragen en ideeën die bij u heersen, natuurlijk met de nodige sturing vanuit ons. U kunt ervoor kiezen één of meerdere keren aan te sluiten.

Data en tijden:

  • Maandag 16 mei, 10.00 uur, wandelen

Verzamellocatie parkeerterrein bij Lovers en Hunters (Geestmerambacht), na het wandelen drinken we een kopje koffie/thee met wat lekkers.

Aanmelden
Deelname is gratis, maar aanmelden is wel noodzakelijk. Dat kan per mail via h.zwart@sport-z.org.

Het is zowel van toegevoegde waarde als u 1x aansluit, als wanneer u meerdere keren bij onze activiteiten aanwezig bent.

Meer informatie of vragen
Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met Hester Zwart, via h.zwart@sport-z.org of 06-52493264.

Deze activiteit wordt mogelijk gemaakt door het Maatschappelijk Sportakkoord van Alkmaar.


Meld je aan voor deze activiteit

Samen in Beweging - Ouderactiviteiten


Gegevens deelnemer

FAQ

Voor wie zijn de bijeenkomsten bedoeld?

Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor ouders/verzorgers van kinderen met een zorgbehoefte, die graag onderling ervaringen uitwisselen en open staan voor nieuwe contacten.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wij werken samen met