Menu

Uniek Sporten

De regiocoördinator Aangepast Sporten helpt zowel (toekomstig) sporters als verenigingen op weg naar de beste sportoplossing.

De gemeenten Heerhugowaard, Alkmaar, Langedijk, Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo vormen het Samenwerkingsverband Aangepast Sporten (SAS) regio Alkmaar. Het SAS regio Alkmaar creëert een regionaal dekkende structuur en passend sport- en beweegaanbod voor mensen met een beperking en zorgt ervoor dat vraagbehoefte van de mensen met een beperking aansluit op het aanbod en de drempels hierin zoveel mogelijk worden weggenomen, zodat deze doelgroep grenzeloos actief kan zijn.

De regiocoördinator Aangepast Sporten, Madeleine Stoop, helpt zowel (toekomstig) sporters als verenigingen op weg naar de beste sportoplossing. Zij doet dit onder meer door de website www.unieksporten.nl, hét platform op het gebied van aangepast sporten, actueel te houden op het gebied van vraag en aanbod. Ook organiseert zij regelmatig bijeenkomsten waarbij sportaanbieders geïnformeerd worden over de laatste ontwikkelingen m.b.t. het aangepast sporten in de regio.


Wij werken samen met