Contact   |  

Hieronder vindt u een overzicht van de projecten die wij voor u kunnen opzetten en uitvoeren. Uiteraard stellen wij samen met u een -nieuw- programma op maat samen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Aangepast sporten

De gemeenten Heerhugowaard, Alkmaar, Langedijk, Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo vormen het Samenwerkingsverband Aangepast Sporten (SAS) regio Alkmaar. Het SAS regio Alkmaar creƫert een regionaal dekkende structuur en passend sport- en beweegaanbod voor mensen met een beperking en zorgt ervoor dat vraagbehoefte van de mensen met een beperking aansluit op het aanbod en de drempels hierin zoveel mogelijk worden weggenomen, zodat deze doelgroep grenzeloos actief kan zijn.

Unieke Winterspelen - voor mensen met een beperking

Sport-Z organiseerde 11 en 12 februari 2018 een 2-daags sportevenement in sportcomplex De Meent Bauerfeind voor mensen met een fysieke en verstandelijke beperking, de 'Unieke Winterspelen'. Onder professionele begeleiding konden zij meedoen aan de sportactiviteiten in de sporthal en op de ijsbaan. De zondag stond in het teken van een familiedag. Op maandag dedn meer dan 1000 scholieren uit het hele land mee aan een bijzondere sportdag.

VakantieFUN | Sportief zomerprogramma voor kinderen met een indicatie

Kinderen met een zorgindicatie in het GGZ-spectrum uit Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Castricum, Bergen, Uitgeest en Heiloo kunnen aankomende zomervakantie deelnemen aan een sportief en creatief dagprogramma in De Meent Bauerfeind (Alkmaar). VakantieFUN 2018 vond plaats in de eerste vier weken van de zomervakantie, op maandag t/m donderdag. Geef uw kind op voor VakantieFUN! Zo beleeft hij of zij een paar fantastische dagen.