Menu

Outdoor VakantiePRET

In de meivakantie organiseren we twee sportmiddagen voor leerlingen van Heliomare de Alk en Heliomare College Alkmaar.


Naar aanmelden

Doe deze meivakantie 2021 mee aan onze Outdoor VakantiePRET middagen. Leerlingen van Heliomare de Alk en Heliomare College Alkmaar, in de leeftijd van 9 t/m 16 jaar, kunnen zich aanmelden voor een middag vol sport en plezier bij Outdoorpark Alkmaar. Dankzij de professionele begeleiding en kleine groepjes kunnen wij er voor zorgen dat íedereen een leuke middag beleeft deze vakantie!

Data: Woensdag 28 april & Woensdag 5 mei
Tijd: 13.00 - 15.30 uur
Locatie: Outdoorpark Alkmaar, Hertog Aalbrechtweg 4
Leeftijd: 9 t/m 16 jaar
Kosten: € 5,- (betalen op de dag zelf, contant of per PIN)
Aanmelden: via onderstaand inschrijfformulier

Het programma
Bij onze sport- en spelactiviteiten staan deze middagen het beleven van plezier en vergroten van sociale contacten centraal. De kinderen en jongeren kunnen in een veilige omgeving sporten. Er komen verschillende sporten en spellen aan bod, waaronder de waterobstakels, landobstakels, pijl en boogschieten, Archery Tag en diverse teambuilding spellen.

De activiteiten worden georganiseerd als afstudeeropdracht, door twee enthousiaste stagiaires van de opleiding Sport & Bewegen. Zij doen er alles aan om, samen met onze ervaren begeleiders van Sport-Z, de deelnemers een fantastische middag in de buitenlucht te laten beleven. Dus schrijf je snel in en doe mee!

Aanmelden? Vul onderstaand formulier in of mail naar Melissa en Kirsten via sportoutdoor@sport-z.org.
Meer informatie? Neem contact met ons op via 06 25 32 62 88 of mail naar sportoutdoor@sport-z.org.

Meld je aan voor deze activiteit

Outdoor VakantiePRET


Aanmelden

FAQ

Is deze activiteit geschikt voor mijn kind?

Iedereen vanaf 9 jaar die naar school gaat bij Heliomare de Alk of Heliomare College Alkmaar is welkom om mee te doen. Heb je vragen hierover dan kan je het best even een berichtje sturen, we staan je graag te woord.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wij werken samen met