Menu

Moverz Alkmaar

In enkele weken ontdek je jouw sportieve en organisatorische talenten om andere jongeren te motiveren, inspireren en te betrekken bij sportieve activiteiten.


Naar aanmelden

Mijn stad in beweging

Barst jij van de creatieve en sportieve ideeën en heb jij hart voor jouw stad? 'MOVERZ' is een gratis cursus voor jongeren tussen de 14 en 23 jaar - op ieder niveau - die graag een sportieve en positieve bijdrage willen leveren aan hun omgeving. Als MOVER organiseer en ondersteun je sportieve events vol enthousiasme in jouw stad, wijk of bij jouw (sport)club.

Hoe werkt het?
In enkele weken ontdek je jouw sportieve en organisatorische talenten om andere jongeren te motiveren, inspireren en te betrekken bij sportieve activiteiten. Zo kun jij straks - als bijbaan - op eigen kracht jouw stad, wijk of (sport)club in beweging brengen!

Maak jij de volgende move?
De gratis cursus start meerdere malen per jaar. Meld je nu aan!

Eerstvolgende MOVERZ cursus

Alkmaar

  • Nog niet bekend

Meer informatie? Neem contact op via moverz@sport-z.org of 06-38324247.

Meld je aan voor deze activiteit

Moverz Alkmaar

FAQ

Ik kan één van de cursusdata niet, kan ik toch meedoen aan de cursus?

Meld je vooral aan! Jij gaat met de cursusleider in overleg hoe je de gemiste les -bijvoorbeeld met een thuisopdracht- in kan halen.

Ik val buiten de genoemde leeftijdscategorie, kan ik toch meedoen?

Meld je vooral aan! Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken hoe we de cursus voor jou aantrekkelijk kunnen maken.

Ik heb interesse, wanneer start de volgende cursus?

Als er geen nieuwe startdatum genoemd staat en je hebt interesse om de cursus te volgen, laat dan je contactgegevens achter via moverz@sport-z.org. We nemen contact met je op zodra een nieuwe cursus van start gaat.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wij werken samen met