Menu

Maatschappelijk Bewegingsagoog


Direct solliciteren

Jij hebt nu de kans om vanuit onze stichting maatschappelijke impact te maken!

Wil jij deel uitmaken van een klein en enthousiast team, dat bouwt aan een samenleving waar iedereen aan mee kan doen? Kom ons team dan versterken en reageer per ommegaande of in ieder geval voor 22 mei op onderstaande vacature:

Wij zijn op zoek naar een maatschappelijk bewegingsagoog die verschillende doelgroepen in beweging brengt. Kan jij je enthousiasme en deskundigheid inzetten om kinderen, jongeren en/of volwassenen te laten werken aan hun vitaliteit, sociale vaardigheden en zelfvertrouwen? Heb jij ervaring in het werken met verschillende doelgroepen en kan jij sport- & beweeg activiteiten inzetten om sociale doelstellingen te realiseren? Vind jij het een uitdaging om in gesprek te gaan met maatschappelijke organisaties, gemeenten en de doelgroep zelf? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet.

Binnen je functie ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van zowel individuele trajecten als het organiseren van groepsactiviteiten. Een afwisselende en uitdagende functie dus, waarbij je de mogelijkheid krijgt om jezelf verder te ontwikkelen.

Sport-Z biedt momenteel activiteiten aan in en voor de gemeente Alkmaar, Dijk en Waard, Bergen, Heiloo, Uitgeest en Castricum, maar ons werkgebied breidt zich steeds verder uit.

Mail je motivatiebrief en CV naar Madeleine Stoop, teamleider sport-Z, m.stoop@sport-z.org of bel 06-11149728 als je nog vragen hebt.

Wij horen graag van je!

Even praktisch: Wij zoeken iemand met MBO/HBO werk- en denkniveau met een achtergrond in sociaal werk (je kunt hier werkervaring mee hebben opgedaan in de praktijk, of een studie hebben afgerond bijvoorbeeld in de richting van Sociaal Werk, Social Work/SPH of GGZ agoog) en affiniteit hebben met sport en bewegen. Het gaat om een functie van minimaal 16 uur in de week, maar kan in overleg aangepast worden als hier binnen de stichting voldoende ruimte voor is. Inschaling afhankelijk van ervaring en opleiding (cao sport). In eerste instantie gaat het om een overeenkomst voor bepaalde tijd. Na een positieve evaluatie en financiƫle ruimte vanuit de opdrachtgever(s) kan de overeenkomst worden voortgezet.

 Kijk voor meer informatie over onze stichting op www.sport-z.org

Solliciteer op deze vacature

Maatschappelijk Bewegingsagoog

Wij werken samen met