Menu

Game Night - Estafette - Egmond-Binnen

Vrijdag 18 maart zijn jongeren vanaf 15 jaar, met én zonder beperking, vanaf 19.00 uur welkom bij Jongerencentrum JOEB in Egmond-Binnen voor een gezellige spelletjesavond.


Naar aanmelden

Stichting Sport-Z heeft twee jongeren uit de gemeente Bergen, Jessie Tik en Stan Nijhuis, gevraagd een activiteit te organiseren waarbij jongeren met én zonder beperking worden samengebracht. Daarom organiseren zij op vrijdag 18 maart 2022 een Game Night in jongerencentrum JOEB in Egmond-Binnen. Het jongerencentrum stelt haar locatie beschikbaar en Jessie en Stan organiseren daar deze avond diverse spelletjes, waarbij onder andere bordspellen, poolen, darten, pingpong en een Pubquiz op het programma staan. 'Niets moet en alles kan, als we maar een gezellige avond hebben met z'n allen'.

De Game Night maakt deel uit van de Bergense 'Estafette', waarbij inwoners uit de gemeente het 'estafettestokje' aan elkaar doorgeven en samen leuke activiteiten organiseren waarbij verschillende doelgroepen in beweging gebracht worden. Jessie en Stan trappen de Estafette af met een activiteit die jongeren met en zonder beperking verbindt. Dus aarzel niet, meld je aan en doe ook mee.

Dag en tijd: Vrijdag 18 maart, 19.00-23.00 uur
Kosten: Gratis toegang, wij zorgen voor twee gratis consumpties
Locatie: Jongerencentrum JOEB, Visweg 45, Egmond-Binnen


Aanmelden? We vinden het handig om te weten hoeveel jongeren we kunnen verwachten, meld je even aan via onderstaand formulier (of app naar Stan of Jessie).
Meer informatie? Praktische vragen of bijvoorbeeld hulp nodig bij het regelen van vervoer? Neem contact op met de organisatoren via L.Bijl@sport-z.org of 06-22789522

Meld je aan voor deze activiteit

Game Night - Estafette - Egmond-Binnen


Nieuwe stap

FAQ

Is deze activiteit geschikt voor mij?

Ben jij een 'jongere' (vanaf 15 jaar) en houd je van een gezellig avondje uit met leeftijdsgenoten? Dan is deze activiteit geschikt voor jou!

Hoe meld ik mij aan?

Laat je gegevens achter via het aanmeldformulier op deze pagina of mail naar h.zwart@sport-z.org.

Mag er een begeleider mee?

De avond is gericht op jongeren, maar we beseffen ons dat sommige van jullie een leuke begeleider willen meenemen. Wij richten voor hen een 'oude lullen hoekje' in en waar nodig kunnen ze je ondersteunen!

Ik heb geen vervoer, kan ik toch meedoen?

Wij hebben een aantal vrijwilligers bereid gevonden wat personen te vervoeren. Dus wil je graag aanwezig zijn maar zie je nog wat beren op de weg, neem even contact op via 06-52493264 en we kijken of we een passende oplossing kunnen bieden!

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wij werken samen met