Menu

Cultuur@CruyffCourts

Stichting Sport-Z start dinsdag 13 oktober met culturele en sportieve activiteiten op het Cruyff Court in de Daalmeer.


Naar aanmelden

Stichting Sport-Z start dinsdag 13 oktober met culturele en sportieve activiteiten op het Cruyff Court in de Daalmeer. Deze dag verzorgt freestyle voetballer Nasser el Jackson om 16.00 uur een demonstratie op het Cruyff Court aan de Johanna Naberstraat. Iedereen van 8 tot 16 jaar kan vervolgens meedoen aan diverse clinics, waaronder dans, skateboarden, straatvoetbal, bootcamp en foto’s bewerken op de mobiel.

Ter plaatse kan je bovendien laten weten welke workshops jouw interesse hebben, zodat wij de opvolgende weken een programma op maat kunnen organiseren, waar iedereen (8-12 en 12-16 jaar) gratis aan mee mag doen!

Kijk voor meer informatie ook op: www.cultuurcruyffcourts.nl/cruyffcourts/alkmaar

Opening

Na de demonstratie van Nasser el Jackson kan je meedoen aan verschillende clinics. Laat ter plaatse weten welke workshops je interessant vindt, zodat we deze in oktober/november voor jou en je vrienden op het Cruyff Court kunnen organiseren.

Datum: Dinsdag 13 oktober
Tijd: Vanaf 16.00 uur
Leeftijd: 8-16 jaar
Locatie: Cruyff Court Daalmeer, Johanna Naberstraat
Clinics: o.a. dans, skateboarden, straatvoetbal, foto-/videobewerking, bootcamp
Kosten: Gratis
Aanmelden: Niet nodig

4-weekse workshop reeks 8-12 jaar & 12-16 jaar (dinsdag en donderdag)

Kinderen van 8-12 jaar kunnen gedurende 4 weken meedoen aan leuke workshops.

Datum: Dinsdag 20, 27 oktober, 3, 10 november. Donderdag 22, 29 oktober, 5, 12 november
Tijd: 16.30-17.30 uur
Clinics: dans, skateboarden, straatvoetbal, foto-/videobewerking, bootcamp
Kosten: Gratis
Aanmelden: Aanmelden is niet nodig, maar wil je zeker weten dat de workshop van jouw keuze doorgaat, laat dan even weten dat je interesse hebt. Dit kan op 13 oktober bij de opening of via het formulier op deze site.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via h.zwart@sport-z.org.


Dankzij een unieke samenwerking van het Jeugdfonds Sport & Cultuur met de Johan Cruyff Foundation worden er nu ook culturele en creatieve activiteiten op de Cruyff Courts georganiseerd. Het project Cultuur@CruyffCourts legt de verbinding tussen sport en cultuur, zodat nóg meer kinderen zich kunnen uitleven op de Cruyff Courts. In de gemeente Alkmaar maken diverse jongeren aanspraak op het Jeugdfonds Sport & Cultuur, in combinatie met het aanwezige Cruyff Court in de Daalmeer was de verbinding dan ook snel gelegd.

Cultuur@CruyffCourts is een initiatief van het Jeugdfonds Sport & Cultuur en de Johan Cruyff Foundation en wordt mogelijk gemaakt door De VriendenLoterij en het Fonds voor Cultuurparticipatie.

Meld je aan voor deze activiteit

Cultuur@CruyffCourts


Voorkeur aangeven

Aanmelden voor deze activiteit is niet nodig. We willen wel graag weten voor welke workshops veel interesse is, zodat we het aanbod hier op kunnen afstemmen. Laat hier (anoniem) je interesse blijken of laat het 13 oktober tijdens de opening weten. Heb je andere suggesties? Laat het ook graag weten! Want in het voorjaar van 2021 start er weer een nieuwe serie van Cultuur@CruyffCourts in Alkmaar.

FAQ

Is deze activiteit geschikt voor mijn kind?

Iedereen in de leeftijd van 8 tot 16 jaar kan meedoen aan deze (gratis) activiteiten.

Ik kan niet aanwezig zijn bij de opening, kan ik mij wel aanmelden?

Dat kan, neem even contact met ons op via het contactformulier op deze pagina!

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wij werken samen met