Menu

Bewegingsagoog / Maatschappelijk sporttrainer


Direct solliciteren

Omdat wij onze activiteiten in een aantal gemeenten uitbreiden, heb jij nu de kans om vanuit onze stichting maatschappelijke impact te maken!

Wil jij deel uitmaken van een klein en enthousiast team, dat sport en bewegen inzet om te bouwen aan een samenleving waar iedereen aan mee kan doen? Kom ons team dan versterken en reageer voor 1 februari op onderstaande vacature:

Wij zijn op zoek naar bewegingsagogen / maatschappelijke sporttrainers die verschillende doelgroepen in beweging brengen. Kan jij je enthousiasme en deskundigheid inzetten om kinderen, jongeren en/of volwassenen te laten werken aan hun vitaliteit, sociale vaardigheden en zelfvertrouwen? Heb jij ervaring in het werken met verschillende doelgroepen en kan jij sport- & beweeg activiteiten inzetten om sociale doelstellingen te realiseren? Vind jij het een uitdaging om in gesprek te gaan met maatschappelijke organisaties, gemeenten en de doelgroep zelf? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet.

Binnen je functie ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van verschillende sport- en beweegactiviteiten en heb je regelmatig overleg met organisaties, gemeenten, deelnemers en ouders. Een afwisselende en uitdagende functie dus, waarbij je de mogelijkheid krijgt om jezelf verder te ontwikkelen.

Sport-Z biedt momenteel activiteiten aan in en voor de gemeente Alkmaar, Dijk en Waard, Bergen, Heiloo, Uitgeest en Castricum, maar ons werkgebied breidt zich steeds verder uit.

Mail je motivatiebrief en CV voor 1 februari naar R.Nijhuis@sport-z.org (06-11042189). Wij horen graag van je!

Even praktisch: Wij zoeken iemand met MBO/HBO werk- en denkniveau. Het gaat om een functie van minimaal 16 uur in de week, maar het aantal uren bepalen we met jou in overleg. We hebben ruimte voor meerdere collega’s. Inschaling afhankelijk van ervaring en opleiding (cao sport). In eerste instantie gaat het om een overeenkomst tot eind 2022. Na een positieve evaluatie en financiële ruimte vanuit de opdrachtgever(s) kan de overeenkomst worden voortgezet.


Kijk voor meer informatie over onze stichting op www.sport-z.org

Solliciteer op deze vacature

Bewegingsagoog / Maatschappelijk sporttrainer

Wij werken samen met