Menu

Bergen Ontmoet

Bergen Ontmoet is een programma waarbij jij aan de hand van (beweeg)activiteiten aan de slag gaat om je fitheid te vergroten en anderen te ontmoeten.


Naar aanmelden

Kom je uit Bergen, Egmond of Schoorl (gemeente Bergen)? Dit programma helpt jou vooruit, je krijgt energie om 'in beweging' te komen en werkt samen aan een actievere leefstijl. Binnen Bergen Ontmoet worden verschillende activiteiten aangeboden, waardoor we meerdere keren per week bij elkaar kunnen komen om te bewegen.

Het programma

Wekelijks bieden wij meerdere beweegactiviteiten aan. Een overzicht van de groepen die draaien vind je hieronder. Let op, de trainingen gaan áltijd door!

  • Dinsdag, 15.30-16.30 uur (sport en spel)

Locatie: vv Bergen (Sportpark de Kiefthoek), Groeneweg 5, Bergen NH.
LET OP:
op dinsdag trainen we in de periode van 1 februari t/m 26 april binnen in de gymzaal aan het Zakedijkje 38 in Bergen NH.

Je kunt één of meerdere lessen per week meedoen. Natuurlijk houden de coaches continue jouw persoonlijke leerdoelen in het oog, terwijl jij aan de lessen meedoet. Dit alles onder professionele begeleiding, zodat we samen jouw motivatie zo hoog mogelijk houden.

Na afloop van de training drinken we samen een kopje koffie.

Life Goals methodiek

Bij Bergen Ontmoet maken we gebruik van de methodiek van Life Goals. Deze methodiek is gebaseerd op beweging. Letterlijk en figuurlijk, omdat mensen door actief deel te nemen aan de programma’s werken aan lichaam en geest. Sport wordt ingezet als middel om mensen op het gebied van zelfvertrouwen, discipline, respect en doorzettingsvermogen te versterken. Sport-Z heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met deze methodiek en zet ervaren coaches in om de deelnemers te begeleiden. In Bergen begeleidt Sport-Z sporttrainer Jelle Zuijdam de groepen.

Persoonlijke leerdoelen

Je persoonlijke leerdoelen kunnen heel divers zijn. Je stelt ze van te voren samen in gesprek met de maatschappelijk sportcoach van Sport-Z. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opdoen van nieuwe sociale contacten, het netwerk vergroten, fitter worden, structuur aanbrengen in de dag, werken aan zelfvertrouwen, zelfdiscipline, samenwerken alsook het toepassen, leren en verbeteren van de Nederlandse taal.

Doe ook mee

Wil jij deelnemen aan dit programma? Meld je aan via onderstaand formulier.

Regel je dit liever via een contactpersoon of heb je hulp nodig? Bespreek dit dan met de Consulent Activatie van de gemeente Bergen, Piet Daalder. Hij kan jou aanmelden via het formulier onderaan deze pagina. Je kunt contact opnemen met Piet via pietdaalder@debuch.nl of 06-30816423. Je mag ook iemand uit je eigen netwerk om hulp vragen.

Kennismaken

Voor je begint plannen we een kennismakingsgesprek in. Dit vindt plaats op dinsdag (15.15 uur) of vrijdag (10.15 uur of 11.45 uur) op de sportlocatie. Geef bij aanmelding aan welke dag/tijd voor jou het beste uitkomt.

Meer informatie?

Heb je nog vragen over de inhoud van het programma die hierboven niet beantwoord worden? Neem dan contact op met de maatschappelijk sportregisseur van de gemeente Bergen, Lavinia Bijl, via L.Bijl@sport-z.org of 06-43234035.

Meld je aan voor deze activiteit

Bergen Ontmoet


Aanmelden

FAQ

Hoe kan ik mij aanmelden?

Je kunt jezelf aanmelden via het inschrijfformulier op deze pagina

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wij werken samen met