Menu

Uitgeest Ontmoet

Uitgeest Ontmoet is een programma waarbij jij aan de hand van (beweeg)activiteiten aan de slag gaat om je fitheid te vergroten en anderen te ontmoeten.


Naar aanmelden

Kom je uit Uitgeest? Dit programma helpt jou vooruit, je krijgt energie om 'in beweging' te komen en werkt samen aan een actievere leefstijl. Binnen Uitgeest Ontmoet wordt een wekelijkse activiteit aangeboden, waardoor we wekelijks bij elkaar kunnen komen om te bewegen. Met Uitgeest Ontmoet richten we ons voornamelijk op inwoners die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben en/of zich in een uitkeringssituatie bevinden en di een stap willen maken in de maatschappij. 

Het programma

Wekelijks bieden wij de volgende activiteit aan

  • Woensdag, 11.00-12.00 uur, sport- en spelactiviteit, MHCU Uitgeest (De Koog, Niesvenstraat 16) -> startdatum 13 april 2022

Natuurlijk houden de coaches continue jouw persoonlijke leerdoelen in het oog, terwijl jij aan de lessen meedoet. Dit alles onder professionele begeleiding, zodat we samen jouw motivatie zo hoog mogelijk houden.

Na afloop van de training drinken we samen een kopje koffie.

Life Goals methodiek

Bij Uitgeest Ontmoet maken we gebruik van de methodiek van Life Goals. Deze methodiek is gebaseerd op beweging. Letterlijk en figuurlijk, omdat mensen door actief deel te nemen aan de programma’s werken aan lichaam en geest. Sport wordt ingezet als middel om mensen op het gebied van zelfvertrouwen, discipline, respect en doorzettingsvermogen te versterken. Sport-Z heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met deze methodiek en zet ervaren coaches in om de deelnemers te begeleiden.

Persoonlijke leerdoelen

Je persoonlijke leerdoelen kunnen heel divers zijn. Je stelt ze van te voren samen in gesprek met de maatschappelijk sportcoach. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opdoen van nieuwe sociale contacten, het netwerk vergroten, fitter worden, structuur aanbrengen in de dag, werken aan zelfvertrouwen, zelfdiscipline, samenwerken alsook het toepassen, leren en verbeteren van de Nederlandse taal.

Doe ook mee

Wil jij deelnemen aan dit programma? Je kunt jezelf aanmelden via het formulier onderaan deze pagina.

Wil je hier begeleiding bij hebben? Bespreek dit dan met de Consulent Sociaal Team van de gemeente Uitgeest of met je (cliënt)begeleider of doorverwijzer, hij/zij kan jou aanmelden via het formulier onderaan deze pagina. 

Kennismaken

Voor je begint plannen we een kennismakingsgesprek in. Dit vindt plaats op woensdag (10.30 of 12.30 uur) bij MHCU Uitgeest. Geef bij aanmelding aan welke datum/tijd voor jou het beste uitkomt.

Meer informatie?

Heb je nog vragen over de inhoud van het programma die hierboven niet beantwoord worden? Neem dan contact op met de maatschappelijk sportcoach van Sport-Z Sander Kager, via s.kager@sport-z.org of 06-38326768.

Meld je aan voor deze activiteit

Uitgeest Ontmoet


Aanmelden

FAQ

Hoe kan ik mij aanmelden?

Inschrijven doe je via het formulier op deze website.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wij werken samen met