Menu

Alkmaar Ontmoet | Life Goals Alkmaar

Voor Alkmaarders die op één of meerdere leefgebieden ondersteuning nodig hebben kan bewegen, elkaar ontmoeten en samen sporten in een veilig sportklimaat net het zetje geven om -letterlijk en figuurlijk- weer in beweging te komen.

Voor deelnemers uit Alkmaar, die op één of meerdere leefgebieden ondersteuning nodig hebben kan bewegen, elkaar ontmoeten en samen sporten in een veilig sportklimaat net het zetje geven om -letterlijk en figuurlijk- weer in beweging te komen. Alkmaar Ontmoet, een programma van Life Goals, helpt inwoners (18+) hiermee op weg!

Stichting Sport-Z coördineert het project 'Alkmaar Ontmoet | Life Goals Alkmaar'. De projectleider werkt vanuit onze organisatie samen met vele partners waaronder Reakt, Actief Talent, Exodus, Brijder Stichting, Leger des Heils, RCO De Hoofdzaak, GGZ NHN, Halte Werk, WNK en V.V. Kolping Boys. Het project wordt mede mogelijk gemaakt door financiële steun van het Oranje Fonds en de gemeente Alkmaar.

Life Goals is een landelijke stichting die een methodiek heeft ontwikkeld om kwetsbare doelgroepen in beweging te krijgen. Deelnemers aan de programma's werken actief aan lichaam en geest. Doorzettingsvermogen, respect, discipline en zelfvertrouwen worden bevorderd door sport als middel in te zetten. Door Stichting Life Goals Nederland opgeleide Maatschappelijke Sportcoaches verzorgen wekelijks sportieve activiteiten. Hun (ervarings)deskundigheid, enthousiasme en betrokkenheid bepaalt het succes van het programma. Met oog voor persoonlijke ontwikkeling coachen zij de deelnemers. Voor de deelnemers is de activiteit gratis.

Alkmaar Ontmoet | Life Goals Alkmaar onderhoudt ontzettende actuele social media kanalen op Facebook en Instagram. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje!

Meer informatie of vragen? Neem contact op met Jan Beuckens, via j.beuckens@sport-z.org of 06-24127412.


Wij werken samen met