Menu

Heiloo Ontmoet

Heiloo Ontmoet is een programma waarbij jij aan de hand van (beweeg)activiteiten aan de slag gaat om je fitheid te vergroten en anderen te ontmoeten.


Naar aanmelden

Kom je uit Heiloo? Dit programma helpt jou vooruit, je krijgt energie om 'in beweging' te komen en werkt samen aan een actievere leefstijl. Binnen Heiloo Ontmoet worden verschillende activiteiten aangeboden, waardoor we meerdere keren per week bij elkaar kunnen komen om te bewegen.

Het programma

Wekelijks bieden wij meerdere beweegactiviteiten aan. Een overzicht van de groepen die in de periode mei-juni-juli draaien vind je hieronder.

  • Maandag, 13.30-14.30 uur, sport en spel activiteiten, locatie HSV Heiloo (Maalwater 4)
  • Donderdag, 10.30-11.30 uur, voetbal activiteiten, locatie HSV Heiloo (Maalwater 4)

Natuurlijk houden de coaches continue jouw persoonlijke leerdoelen in het oog, terwijl jij aan de lessen meedoet. Dit alles onder professionele begeleiding, zodat we samen jouw motivatie zo hoog mogelijk houden.

Na afloop van de training drinken we samen een kopje koffie.

Life Goals methodiek

Bij Heiloo Ontmoet maken we gebruik van de methodiek van Life Goals. Deze methodiek is gebaseerd op beweging. Letterlijk en figuurlijk, omdat mensen door actief deel te nemen aan de programma’s werken aan lichaam en geest. Sport wordt ingezet als middel om mensen op het gebied van zelfvertrouwen, discipline, respect en doorzettingsvermogen te versterken. Sport-Z heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met deze methodiek en zet ervaren coaches in om de deelnemers te begeleiden. In Heiloo begeleidt Sport-Z sporttrainer Jelle Zuijdam de groepen.

Persoonlijke leerdoelen

Je persoonlijke leerdoelen kunnen heel divers zijn. Je stelt ze van te voren samen in gesprek met de buurtsportcoach van de gemeente Heiloo. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opdoen van nieuwe sociale contacten, het netwerk vergroten, fitter worden, structuur aanbrengen in de dag, werken aan zelfvertrouwen, zelfdiscipline, samenwerken alsook het toepassen, leren en verbeteren van de Nederlandse taal.

Doe ook mee

Wil jij deelnemen aan dit programma? Bespreek dit dan met de Consulent Sociaal Team van de gemeente Heiloo hij/zij kan jou aanmelden via het formulier onderaan deze pagina. Je contact opnemen via sociaalteamheiloo@debuch.nl of 072-5356666.

Kennismaken

Voor je begint plannen we een kennismakingsgesprek in. Dit vindt plaats op maandag (13.00 uur of 15.00 uur) of donderdag (10.00 uur of 12.00 uur) bij HSV Heiloo (Maalwater 4). Geef bij aanmelding aan welke dag/tijd voor jou het beste uitkomt.

Sportmaatje

Het kan voorkomen dat u maar één van de twee sportmomenten kunt meedoen en wel graag samen met iemand anders zou willen sporten. Daarvoor organiseren wij de 'sportmaatjes'. Hierbij sport u één keer in de groep op maandag of donderdag en u kunt daarbuiten samen met uw sportmaatje zelf een tweede sportmoment uitkiezen. Het belangrijkste is dat het sportmaatje en u een goede match zijn en daarom maakt u zelf de keuze voor een maatje. Deze persoon sport ook mee in de groep.

Meer informatie?

Heb je nog vragen over de inhoud van het programma die hierboven niet beantwoord worden? Neem dan contact op met de buurtsportcoach van de gemeente Heiloo, Kim Groen, via k.groen@hollandsportbv.nl of 06-14418495.

Meld je aan voor deze activiteit

Heiloo Ontmoet


Aanmelden

FAQ

Hoe kan ik mij aanmelden?

Jouw Consulent Sociaal Team kan je aanmelden via de website van Sport-Z

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wij werken samen met