Menu

Alkmaar Ontmoet

Alkmaar Ontmoet is een programma waarbij jij aan de hand van (beweeg)activiteiten aan de slag gaat om je fitheid te vergroten en anderen te ontmoeten.


Naar aanmelden

Dit programma helpt jou vooruit, je krijgt energie om 'in beweging' te komen en werkt samen aan een actievere leefstijl. Binnen Alkmaar Ontmoet worden verschillende activiteiten aangeboden, waardoor er altijd wel een activiteit is die aansluit bij jouw interesse en behoefte.

Het programma

Wekelijks bieden wij meerdere beweegactiviteiten aan. Een overzicht van de groepen die op dit moment draaien vind je hieronder, maar we starten ook regelmatig nieuwe groepen op.

Jij sluit aan bij de activiteiten waar je het meest van kunt leren en die het best bij je passen, één of meerdere keren per week. Natuurlijk houden de coaches continue jouw persoonlijke leerdoelen in het oog, terwijl jij aan de lessen meedoet. Dit alles onder professionele begeleiding, zodat we samen jouw motivatie zo hoog mogelijk houden.

Life Goals methodiek

Bij Alkmaar Ontmoet maken we gebruik van de methodiek van Life Goals. Deze methodiek is gebaseerd op beweging. Letterlijk en figuurlijk, omdat mensen door actief deel te nemen aan de programma’s werken aan lichaam en geest. Sport wordt ingezet als middel om mensen op het gebied van zelfvertrouwen, discipline, respect en doorzettingsvermogen te versterken. Sport-Z heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met deze methodiek en zet ervaren coaches in om de deelnemers te begeleiden.

Doe ook mee

Wil jij deelnemen aan dit programma? Bespreek dit dan met je klantmanager van Halte Werk of WNK, hij/zij kan jou aanmelden via het formulier onderaan deze pagina.

GGZ NHN tekent convenant HAL Ontmoet
Exodus tekent convenant HAL Ontmoet
Reakt-Actief Talent tekent convenant HAL Ontmoet
RCO De Hoofdzaak tekent convenant HAL Ontmoet


Alkmaar Ontmoet partners tekenen convenant


Meer informatie?

Heb je nog vragen die hierboven niet beantwoord worden? Neem dan contact op met Jan Beuckens, via 06-24127412 of j.beuckens@sport-z.org.

Meld je aan voor deze activiteit

Alkmaar Ontmoet


Aanmelden

FAQ

Hoe kan ik mij aanmelden?

Je klantmanager van Halte Werk kan je aanmelden via de website van Sport-Z

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wij werken samen met