Contact   |  

VakantieFUN | Sportief zomerprogramma voor kinderen met een indicatie

Sport-Z organiseert in de zomer van 2018 in samenwerking met de gemeente Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo het programma VakantieFUN. Dankzij VakantieFUN kunnen kinderen met een zorgindicatie in het GGZ-spectrum aankomende zomervakantie deelnemen aan een sportief en creatief dagprogramma in De Meent Bauerfeind (Alkmaar). VakantieFUN 2018 vindt plaats in de eerste vier weken van de zomervakantie, op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Wellicht bent ook u op zoek naar opvang en leuke activiteiten voor uw kind om de zomervakantie te overbruggen. Geef uw kind op voor VakantieFUN! Zo beleeft hij of zij een paar fantastische dagen.

Datum: maandag 23 juli t/m donderdag 16 augustus
Doelgroep: Kinderen met een zorgindicatie in het GGZ-spectrum uit Alkmaar, Langedijk, Heerhugowaard, Bergen, Uitgeest, Castricum, Heiloo

Programma
De deelnemers (6-17 jaar) worden naar leeftijd in groepen ingedeeld. We werken met kleine groepen, een centrale projectleider en assistent-coördinatoren. Gezien de problematiek van de kinderen is structuur, duidelijkheid en bekendheid van groot belang. Daarom kiezen we voor zoveel mogelijk stabiliteit in de begeleiding. Dit is voor zowel de kinderen als de ouders erg prettig.

Locatie
VakantieFUN wordt georganiseerd in de beschermde omgeving van De Meent Bauerfeind.

Inschrijving
Ouders van kinderen die binnen de specifieke doelgroep vallen en die in één van de desbetreffende gemeenten wonen (Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Bergen, Uitgeest, Castricum, Heiloo), kunnen hun kind voor VakantieFUN aanmelden. Deelname aan VakantieFUN is kosteloos. Inschrijven kan t/m 30 mei via onderstaand inschrijfformulier.

Inschrijfformulier VakantieFUN 2018

Welke dag(en) is de deelnemer beschikbaar? *
Wat voor indicatie heeft de deelnemer? *